Post by tabrisanona on Mar 15, 2022 16:39:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kurz francúzštiny - 15000 slov ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kurz francúzštiny - 15000 slov IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odomknúť (nekonečné množstvo mincí) ▞▞▞
▞▞▞ Kurz francúzštiny - 15000 slov 2022 version ▞▞▞
Dobrý deň!!!
je to úžasné poďakovanie za tieto aplikácie
Úžasná aplikácia! Veľa slov, ktoré nepoužívate každý deň, sa tu môžete ľahko naučiť pomocou obrázkov, ktoré ich vysvetľujú a opakujú, počúvanie výslovnosti a kontrolu výslovnosti, ako aj správny pravopis, môžete si vybrať toľko tém so slovami z tejto aplikácie a trochou gramatiky už hovoríte po francúzsky, vysoko odporúčané každému, kto sa učí po francúzsky
Potrebujem to len preto, že je to nový študent, ktorý hovorí po francúzsky a ovláda náš jazyk, takže idem študovať, aby som vám pomohol
Dobrá aplikácia na rozvoj slovnej zásoby
Skvelá pomôcka pre študentov francúzskeho jazyka!
Game Memasak Mania Cewek-cewek Simulasi cbbq
Vďaka.Je to v poriadku
je to veľmi dobrá aplikácia 💓💓💓 existuje takáto aplikácia na gramatiku?
Štruktúrovaná slovná zásoba
Učí iba podstatné mená slová..
mozno dobre?? ale nedáva dosť na vyskúšanie pred nákupom, aby ste zistili, či by ste to mali skutočne urobiť, ale namiesto toho poskytuje "bezplatnú" skúšobnú verziu pre ďalšiu úroveň, ale hovorí, že potrebuje prístup k mojim kontaktom!?? nemôže niekto niečo urobiť bez toho, aby sa pokúsil získať prístup k mojim osobným informáciám a nepokúsil sa predať moje údaje? Rád by som našiel legitímnu aplikáciu na zlepšenie mojej francúzštiny na cestách
Je to tak..... pekná aplikácia
Zaujímavé, užitočné na učenie sa slovnej zásoby, jednoduchá navigácia, zábavné používanie ups: pracuje s textom, obrázkami a zvukom, takže sa naučíte pravopis aj výslovnosť downs: môžete použiť iba začiatočnícku úroveň, pokiaľ nemáte „lajk“ na facebooku --> bez s účtom na Facebooku sa nemôžete dostať cez úroveň začiatočníkov, takže sa naučíte iba 1000 najzákladnejších slov. Obrovská škoda. Milí programátori, nemôžete to zmeniť, aby kontrola aplikácie v obchode Play otvorila pokročilé úrovne? Prečo všetci a ich pes musia mať d*** fb účet?
S krajinami nemám žiadny zvuk, takže nemôžem hrať ten „level“, ktorý je nepríjemný. Dúfam, že je to len to.. Navrhoval by som, aby ste tento problém vyriešili. Práve som si kúpil aplikáciu. Stále žiadny zvuk na žiadnej úrovni.
dobre...
Najhoršia hra vôbec, nerozumiete hlasu a oni to od vás očakávajú
to je vážne dobré
skvelé
pekná aplikácia na učenie sa jazykov
Pekná aplikácia mi pomáha učiť sa
Najlepšia hra
Je to dobrá aplikácia a zaujímalo by ma, či môžete pridať gramatiku do.. nehovoríme len o veciach, však? Chceme sa naučiť, ako vytvoriť vetu..celkovo veľmi dobrá aplikácia..Zaujímavá aplikácia, ktorá vás časom prinúti naučiť sa nejaké užitočné slová a frázy, ak sa jej budete držať.
Je to dobré
Dobré pre veľmi mladých študentov
Belajar bahasa Perancis Pendidikan oqtc
Je to podvod, pokiaľ nie ste na úrovni 1, musíte im okamžite dať svoju kreditnú kartu, pre úroveň 1 je to zadarmo, ale je to zbytočné
pohodlné a ľahké
Belajar bahasa Perancis Pendidikan oqtc
Táto aplikácia je naozaj užitočná. 😊😊
Najlepšia aplikácia na učenie jazykov. Učíte sa hravou formou a nie je to ani ťažké. Naučila som sa naozaj veľa a to ju mám len 3 dni.
Samozrejme, že učenie jazykov je pre mňa ľahké
Nová aktualizácia je skvelá
Dobrá zbierka slov..Ďakujem
💕💕💕😘💕😍😍😍😍❤️🥰🥳🌛🌛
Táto aplikácia je skutočne dobrá na učenie sa slovnej zásoby.